Futbol

Un València en ratxa rep el Màlaga a Mestalla mentre el Sevilla busca aire enfront el Llevant

La segona volta del campionat de Lliga comença aquest dissabte amb tres partits avançats. A banda del Barça-Racing, el València busca a Mestalla i davant el Màlaga (22 h i en directe per TV3 i Esport 3) una quarta victòria consecutiva que li serveixi per amenaçar la tercera plaça que, de moment, ocupa el Vila-real. Al Sánchez Pizjuán, en canvi, tant el Sevilla com el Llevant necessiten un triomf per apaivagar els dubtes que els envolten. Els de Manzano no acaben d'enlairar-se i arriben al duel tocats per la derrota enfront l'Espanyol la passada jornada. Els granotes, per la seva part, confien en la salvació tot i viure enfonsats al pou de la classificació.

Actualitzat
València - Màlaga (22 h)

Mestalla està preparada per veure aquesta nit la cinquena victòria consecutiva d'un València renascut. Els xe travessen el millor moment de la temporada i volen ratificar-ho amb un triomf que els ajudi a pressionar el Vila-real en la pugna que tots dos equips mantenen per la tercera plaça. Al seu davant, els d'Emery toparan amb un Màlaga ferit per la derrota soferta al Camp Nou i conscient que necessita els punts per no complicar-se el futur. Els de Pellegrini continuen sent un conjunt imprevisible, a l'espera que els reforços hivernals ajudin a traduir en punts i victòries la seva aposta pel bon futbol.

Sevilla - Llevant (18 h)

Abans, al Sánchez Pizjúan, tant el Sevilla com el Llevant intentaran pal·liar els seus respectius problemes en un duel en què tots dos hi tenen molt a perdre. La derrota contra l'Espanyol ha deixat tocat un Sevilla que no aixeca el cap i continua lluny de les places europees. Els granotes, per la seva part, són penúltims després de perdre els últims quatre enfrontaments de manera seguida. Qualsevol esperança de salvació dels valencians passa, doncs, per arrencar algun punt del temple sevillista.
Anar al contingut