Els fets van passar en un local de Lloret
Els fets van passar en un local de Lloret
Lloret de Mar

Un turista italià de 22 anys, en estat crític per una agressió en una discoteca de Lloret

Els Mossos han detinguts tres joves francesos com a presumptes autors de la brutal agressió

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió que ha patit aquesta matinada un jove de 22 anys i de nacionalitat italiana. El noi està ingressat en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els fets han passat a les tres de la matinada en un local de Lloret, la discoteca St. Trop. A aquella hora, el carrer Riera de Baix s'acumulaven molts turistes, segons han apuntat diversos testimonis que estaven en locals propers.

Les càmeres de seguretat de la discoteca han gravat com tres nois colpejaven i donaven puntades de peu a un noi que estava estirat a terra. Els agressors li han donat diversos cops al cap.

La baralla s'ha produït dins la discoteca i, tal i com apunten aquests testimonis, els Mossos i els equips d'emergències han atès la víctima a l'inici del carrer, ja que es tracta d'una via estreta on és complicat circular. 

Els Mossos han detingut els tres presumptes autors de l'atac, tots tres de nacionalitat francesa. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial als jutjats de Blanes.

L'ajuntament de Lloret de Mar ha anunciat que es personarà com acusació popular contra els tres presumptes agressors del jove italià apallissat, En un comunicat, el consistori lamenta i condemna els fets i també ha anunciat que iniciarà un procés administratiu per revisar el protocol de seguretat de l'establiment.

 

 

 

Anar al contingut