Efectius del SEM i de la Policia Local de Sitges atenent el turista holandès precipitat a l'hotel el Cid, el 10 de setembre del 2017 (Horitzont…
Efectius del SEM i de la Policia Local de Sitges atenent el turista holandès precipitat a l'hotel el Cid, el 10 de setembre del 2017 (Horitzontal).

Un turista holandès de 43 anys, ferit greu després de caure d'un primer pis en un hotel de Sitges

ACN Sitges.-Un turista holandès de 43 anys ha quedat ferit de gravetat després de caure d'un primer pis en un hotel de Sitges (Garraf). L'avís del sinistre s'ha rebut a les 07.46 hores d'aquest diumenge a l'hotel el Cid, al número 39 del carrer de Sant Josep de la localitat. Per causes que es desconeixen, l'home -que era client i estava hostatjat a l'hotel- s'ha precipitat des del balcó d'un primer pis fins a la vorera del carrer. Dues noies han estat les primeres a socórrer la víctima -que no ha perdut la consciència- fins a l'arribada de 3 ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que l'han atès inicialment a la zona i després l'han evacuat a l'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat. 2 patrulles de la Policia Local de Sitges també han treballat a la zona de l'accident.

Anar al contingut