El moment de la presumpta agressió a la plaça de Catalunya (Imatges cedides per Ana Martínez Rubio)
El moment de la presumpta agressió a la plaça de Catalunya (Imatges cedides per Ana Martínez Rubio)
Barcelona

Un turista ferit per l'agressió d'un manter a Barcelona

El turista nord-americà va rebre un cop de sivella de cinturó que li va fer ferides al coll

RedaccióActualitzat

Un turista nord-americà va quedar ferit aquest dimecres a la nit després de ser agredit per un manter. Els fets van passar entre les 9 i les 10 a l'encreuament entre plaça Catalunya i el carrer Pelai de Barcelona.

Els Mossos i la Guàrdia Urbana han obert una investigació arran dels fets, que apunten que haurien succeït quan aquest turista intentava defensar una dona que havia recriminat als manters que no podia passar amb un cotxet de nadó perquè hi havia un basar a terra. L'home va rebre un cop de sivella de cinturó que li va fer ferides al coll.

En les imatges gravades per una vianant es veu com en un primer moment els manters empenyen i colpegen el turista, amb pantalons beix i camisa blanca. Quan sembla que l'home se n'escapa, apareix un altre suposat manter amb un cinturó a la mà. Uns testimonis increpen els agressors i els intenten apartar.

 

 

 

L'home agredit, de 45 anys, va ser atès pel SEM per un cop al cap, i el van traslladar a l'Hospital Clínic, on ja l'han donat d'alta.

Associacions de comerciants han condemnat l'agressió i denuncien l'ocupació sistemàtica de la via pública pels manters "sense que l'administració hi faci res".

Per la seva banda, l'organització Tras la Manta, entitat que assessora manters, afirma que no té constància de cap agressió i, en tot cas, afegeix que es tractaria d'una campanya per criminalitzar els immigrants.

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut