Berlín

Un triple infanticidi commociona Alemanya

La troballa dels cossos sense vida de tres nadons, tots fills de la mateixa manera, ha colpit la societat alemanya. Els cadàvers han estat localitzats l'última setmana, i l'últim tot just aquest dimecres. Es tracta del cos d'una nena acabada de néixer, que estava momificat al balcó del domicili de la mare, a Plauen. La fiscalia de Chemnitza ha ordenat presó per a la mare, una dona de 28 anys que és a l'atur i que està acusada d'un triple homicidi.

Actualitzat
El primer cadàver va aparèixer embolicat amb plàstic a l'interior d'una maleta, dijous passat, al rebost d'un habitatge pròxim al domicili de la mare. Se sospita que feia cinc anys que hi era. El segon era a la nevera del domicili de la família. Tots eren nenes.

En el primer interrogatori, la mare va assegurar que els tres nadons van morir de manera sobtada i que a l'única de les tres filles que havia nascut en un hospital la va trobar morta al llit.

L'autòpsia del primer cadàver no va revelar senyals de violència, de manera que la dona, que estava en presó provisional, va quedar en llibertat.

Segons la fiscalia, la dona té dos fills més del mateix pare i portava una vida aparentment normal.
Anar al contingut