París

Un tren Eurostar arriba a París amb deu hores de retard

Un viatge rutinari entre Londres i París es va convertir en una història interminable. Els 640 passatgers del tren Eurostar, que uneix les dues ciutats, van trigar quatre vegades més del que és habitual a arribar a la destinació. De les menys de tres hores que dura el trajecte a les més de dotze que van trigar hi ha tot un seguit de peripècies un cop creuat el canal de la Mànega. Dos trens avariats i més de cinc hores esperant un tren en una zona rural han indignat els passatgers. La companyia ferroviària francesa SNCF, almenys, els ha demanat disculpes i els ha compensat.

Actualitzat
El tren va sortir divendres al vespre de la capital britànica i va travessar, sense problemes, el túnel sota el canal de la Mànega. Però va ser a partir d'aleshores quan es van encadenar un seguit d'incidències. A la ciutat francesa de Lille els van fer canviar de tren, per motius tècnics no precisats. Aquest segon tren també es va avariar més endavant, en plena zona rural del departament de la Somme, on els passatgers van haver d'esperar més de cinc hores, de nit i sense electricitat, fins que a quarts de cinc de la matinada va arribar un tercer tren per recollir-los.

Els 640 passatgers han arribat aquest matí, indignats, a la Gâre du Nord de París, on la companyia ferroviària francesa SNCF els ha demanat disculpes, els ha convidat a esmorzar, els ha promès tornar-los els diners del bitllet i regalar-los-en un altre d'anada i tornada a Londres.
Anar al contingut