Riells i Viabrea

Un tractor de la brigada de recerca mata accidentalment la serp pitó desapareguda a la comarca de la Selva

Un tractor de la brigada que buscava la serp en una zona d'intensa vegetació li ha passat per sobre i l'ha aixafada.

RedaccióActualitzat
Aquest dilluns a la tarda han trobat morta la serp pitó que feia una setmana que havia desaparegut a la comarca de la Selva i havia provocat la inquietud dels veïns. Un tractor de la brigada que la buscava en una zona d'intensa vegetació li ha passat per sobre i l'ha aixafada.

La serp, de més de dos metres de llargada i deu quilos de pes, l'han localitzada poc abans de les sis de la tarda a la zona que s'havia delimitat com a possible amagatall de l'animal, que es va escapar d'una casa de la urbanització Junior Park.

D'ençà de finals de la setmana passada, agents rurals, tècnics del Seprona i experts en serps pentinaven la zona per localitzar el rèptil. Entre d'altres, s'havia utilitzat un gos coniller per intentar trobar-la i s'havia llançat guix al carrer Miguel Hernández del municipi, amb l'objectiu de veure si el pitó el travessava i hi deixava la marca.

Pel que fa als propietaris, els Mossos d'Esquadra han obert diligències per una falta de desatenció a un animal salvatge, després que no denunciessin la desaparició del rèptil fins cinc dies després perquè no se'n van adonar.
Anar al contingut