Roma

Un tornado a Ladispoli i Cesano, Itàlia, causa dos morts i greus danys materials

El temporal també ha afectat altres zones d'Itàlia com Roma, amb arbres caiguts, el riu Tíber desbordat en alguns punts de la ciutat i carrers tallats per l'aigua

RedaccióActualitzat

Un tornado a Itàlia ha causat aquest diumenge un mínim de dos morts, una desena de ferits i greus danys materials. La mànega, que ha estat devastadora a les ciutats de Ladispoli i Cesano, a prop de Roma, ha deixat carreteres inundades, ha arrencat arbres i ha provocat l'enfonsament d'algun sostre.

Les dues persones mortes serien dos homes. Un ha mort quan li ha caigut a sobre la cornisa d'un immoble arrencada per la força del tornado i a l'altre l'ha aixafat un arbre caigut.

A més d'afectar la regió italiana del Laci el temporal també s'ha fet fort a la capital italiana, Roma, amb arbres caiguts, el riu Tíber desbordat en alguns punts de la ciutat i carrers tallats per l'aigua.

A la capital Toscana, Florència, la crescuda del riu Arno, en alguns punts per sobre dels cinc metres, ha provocat el tancament del pont Amerigo Vespucci, segons ha informat l'ajuntament.

Els serveis d'emergències han rebut nombroses trucades per les inclemències meteorològiques.

Protecció Civil ha decretat per aquest dilluns l'alerta taronja (la segona en gravetat de la seva classificació) a les regions d'Emilia Romagna, Toscana, Abruços, Molise i Campània.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut