Els pares de Marta del Castillo, Antonio del Castillo i Eva Casanueva, arribant a l'Audiència de Sevilla.
Els pares de Marta del Castillo, Antonio del Castillo i Eva Casanueva, arribant a l'Audiència Provincial de Sevilla, on han comparegut. (Foto: EFE)
Sevilla

Un testimoni declara que va veure dos joves llençant una catifa la nit del crim de Marta del Castillo

En la vuitena sessió del judici que es fa a l'Audiència de Sevilla per l'assassinat de Marta del Castillo, un testimoni ha dit que va veure dos joves llençant un farcell al contenidor pròxim al domicili on es va cometre el crim. Es tracta del propietari d'un bar que anava a llençar les escombraries al contenidor i que el va sorprendre veure dos joves llençant un gran paquet embolicat amb una manta o una estora a les dues de la matinada, del 25 de gener del 2009, la nit de l'assassinat.

RedaccióActualitzat
El testimoni ha explicat que va veure els joves que portaven un paquet, "com una manta o una estora" en una cadira de rodes i va pensar: "Que estrany que la gent llenci aquest tipus de coses a les escombraries a aquestes hores". També ha explicat que va veure que tornaven en direcció cap al domicili del carrer Lleó XIII amb la cadira de rodes buida. Ara bé, no va poder veure el moment exacte en què van llençar el paquet.

Convençut que va veure els dos joves la matinada del 25 de gener, el propietari del bar, però, ha reconegut que no els va poder veure la cara, perquè anaven amb dessuadora amb caputxa. Tot i això, ha assegurat que eren prims i amb una diferència d'uns deu centímetres entre ells.
Anar al contingut