Imatge d'un gran tauró blanc amb la boca oberta  (Foto: Reuters)
El tauró blanc pot arribar als set metres de llarg i les tres tones de pes (Foto: Reuters)
Auckland

Un tauró blanc mata un banyista a Nova Zelanda

Un banyista ha mort a Nova Zelanda després de patir l'atac d'un tauró blanc. La platja d'Auckland on hi ha hagut l'atac ha estat acordonada. En el moment dels fets hi havia uns 200 banyistes en aquesta platja.

RedaccióActualitzat
Un home de 47 anys ha mort aquest dimecres a Nova Zelanda a conseqüència de l'atac d'un tauró blanc. El banyista nedava a la platja de Muriwai Beach, a uns 30 quilòmetres d'Auckland, a l'illa nord del país oceànic, segons han informat fonts de les autoritats locals. L'home, l'han trobat mort a la platja després que l'ha mossegat un gran tauró blanc.

La policia ha acordonat tota la zona de l'incident, on hi havia en aquells moments uns 200 banyistes. Membres d'una brigada de la policia vigilen la platja per intentar caçar el tauró, segons han informat les autoritats en un comunicat.

Els atacs de taurons en aigües de Nova Zelanda són inusuals. Als últims 200 anys només hi ha hagut 14 persones mortes. El gran tauró blanc pot superar les tres tones de pes i arribar als set metres de llarg.








Anar al contingut