Cervera de la Marenda

Un Talgo procedent de París arriba a Barcelona amb dues hores de retard per unes obres

Matí complicat pel que fa al transport ferroviari. Un tren Talgo procedent de París, amb 85 viatgers a bord, ha quedat aturat una hora i quaranta-cinc minuts a Cervera, al Rosselló per unes obres i ha arribat a la seva destinació, Barcelona, amb el corresponent retard. A Sant Andreu Comtal, un Catalunya Exprés s'ha espatllat i els passatgers han hagut de canviar de tren, i una altra avaria d'un tren de mercaderies a l'estació de Sant Celoni ha provocat retards de fins a 20 minuts en els combois de la línia C-2 nord entre Sant Vicenç de Calders i Maçanet. A dos quarts de set del matí s'ha començat a normalitzar el servei.

Actualitzat

Un Talgo procedent París s'ha quedat aturat a Cervera de la Marenda, al Rosselló, durant més d'una hora i tres quarts. No ha estat, però, a causa d'una avaria. Segons ha informat Renfe, els operaris dels ferrocarrils francesos no han acabat a temps els treballs nocturns que feien a les vies.

Això ha provocat que el tren-hotel, que havia d'arribar a Barcelona a quarts de nou del matí, ho hagi fet amb pràcticament dues hores de retard.

Avaria a Sant Andreu Comtal

A la mitjana distància també hi ha ahagut incidències aquest matí. Un tren Catalunya Exprés que cobria el trajecte Barcelona-Portbou s'ha espatllat a l'estació de Sant Andreu Comtal. Els passatgers han hagut de canviar de tren per rependre la marxa. Segons la companyia Renfe, cap a tres quarts de deu del matí s'ha resolt el problema i els usuaris han pogut continuar el viatge. 

I a Sant Celoni, també

L'avaria d'un tren de mercaderies a l'estació de Sant Celoni ha provocat aquest matí retards de fins a 20 minuts en els combois de la línia C-2 nord entre Sant Vicenç de Calders i Maçanet.

Segons informa Renfe, la incidència ha passat poc abans de les 6 quan el tren ha quedat aturat a la via en sentit Barcelona. A dos quarts de set tocats la situació s'ha pogut desbloquejar i a hores d'ara el servei recupera progressivament la freqüència de pas habitual.

Anar al contingut