L'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, durant la celebració d'una missa (ACN)
L'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, durant la celebració d'una missa (ACN)

Un senador del PP demana al papa que cridi l'atenció a l'arquebisbe de València

Noves afirmacions homòfobes d'Antonio Cañizares encenen els ànims del PSPV-PSOE, de Compromís i també d'Hipólito Suárez, senador per Gran Canària

Actualitzat

Els discursos políticament incorrectes continuen portant-li problemes al cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares. En l'homilia d'aquest dilluns va tornar a comparar la "ideologia de gènere" amb els pitjors mals de la humanitat, en aquest cas amb "l'imperi nazi". Cañizares també va defensar la "família cristiana" enfront de "l'imperi gai" i el feminisme.

I com altres vegades, el seu discurs ha provocat queixes. I més que queixes, perquè tant Compromís com els socialistes valencians s'han adreçat directament al papa Francesc per demanar-li que el faci fora de l'arquebisbat.

Aquest cop també s'ha expressat contra Cañizares un senador del PP, Hipólito Suárez. Suárez, que és també alcalde del poble de Moya, a Gran Canària, és homosexual declarat, i ha fet servir la xarxa social Twitter per adreçar-se directament al papa amb una cita evangèlica:


 

 

 

 

Anar al contingut