Figueres

Un rumor fals de grip A fa que els pares no duguin els nens a classe a Figueres

Un rumor fals que una nena de 7 anys tenia grip nova ha fet que 100 dels 250 alumnes del col·legi Pou i Pagès de Figueres no anessin a classe durant dos dies. Les mares i pares se'ls van endur després de sentir el rumor. Ara més de la meitat d'alumnes ja ha tornat a classe després de tenir una reunió amb l'Ajuntament, que ha informat la comunitat escolar que la nena tenia grip comuna i no grip nova.

Actualitzat
Un malentès ha deixat les aules pràcticament buides en l'inici del curs escolar al col·legi Pous i Pagès de Figueres. Dilluns, el primer dia del curs, una mare va lliurar un justificant mèdic en què constava que la seva filla, de 7 anys i que cursava segon de primària, no anava a classe perquè tenia la grip.

Va començar llavors el rumor que una nena del centre tenia grip nova i les mares i pares van començar a endur-se els petits del centre educatiu. El malentès va provocar que 100 dels 250 alumnes no assistissin a l'escola durant dos dies.

El cas ha requerit la intervenció de l'Ajuntament, que es va reunir amb els pares i mares i el professorat del centre per informar que la petita tenia la grip estacional i no la grip nova. Mentre la nena es recupera a casa, més de la meitat dels alumnes ja han tornat a classe.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut