La policia deté l'agressor de Reutlingen. Al terra es veu el matxet amb què ha matat una dona
La policia deté l'agressor de Reutlingen. Al terra es veu el matxet amb què ha matat una dona
Alemanya

Un refugiat sirià mata una dona amb un matxet i fereix dos policies a la ciutat alemanya de Reutlingen

L'home, que tenia antecedents policials, ja ha estat detingut, i la policia creu que ha actuat en solitari

RedaccióActualitzat

Un refugiat sirià de 21 anys ha estat detingut després de matar una dona amb un matxet i ferir dues persones més, que podrien ser policies. Els fets han passat prop de l'estació d'autobusos del centre de la ciutat alemanya de Reutlingen, a prop de Stuttgart.

La policia creu que l'atac ha estat obra d'una sola persona i han fet una crida perquè la població mantingui la calma: "No hi ha perill per a cap més persona, en aquest moment". Descarten que es tracti d'un acte de terrorisme.

Les primeres informacions indiquen que l'home havia discutit amb la víctima mortal abans d'agredir-la amb un matxet fins a la mort.

Segons ha informat el portaveu de la policia de Reutlingen, l'arrestat tenia antecedents penals per altres agressions anteriors.

El portaveu de la policia no ha informat del temps que feia que el jove demandant d'asil era a Alemanya ni de si les agressions prèvies havien estat també en territori alemany.

Atac amb ganivet als passatgers d'un tren

Els passatgers d'un tren que feia el trajecte entre Hamburg i Bremen han viscut uns minuts de pànic quan un jove de 22 anys els ha amenaçat amb un ganivet. Segons les primeres informacions, un agent de seguretat ha aconseguit reduir el jove i tancar-lo en un compartiment amb clau. Però quan el tren s'ha aturat a l'estació d'Est de Bremen el jove ha aconseguit escapar i ha amenaçat amb el ganivet dos joves de 19 i 20 anys, que estan il·lesos. 

 

Anar al contingut