El rebel sirià traient-li el cor al soldat.
El rebel sirià traient-li el cor al soldat.
Homs

Un rebel sirià obre en canal un soldat i se'n menja el cor

"Soldats de Bashar, gossos, prometo per Déu que ens menjarem el vostre cor i el vostre fetge", diu el rebel en el vídeo. Després del missatge, fa una mossegada al cor i comença a menjar-se'l. L'Observatori de Drets Humans assegura que l'autor dels fets és el rebel Abu Sakkar, el líder de les brigades independents Omar al-Farouq.

RedaccióActualitzat
La guerra entre els opositors sirians i les forces lleials a Bashar al-Assad continuen dos anys després del seu inici. Una guerra que cada dia mostra imatges cruentes, però potser no tan macabra com la que s'ha conegut ara. I és que en un vídeo, que ja s'ha retirat de Youtube, es veia un rebel siri obrint en canal un soldat i extraient-ne el cor i el fetge per, després, menjar-se'ls.

"Soldats de Bashar, gossos, prometo per Déu que ens menjarem el vostre cor i el vostre fetge. Déu és el més gran", diu en el vídeo el rebel, que afegeix: "Nosaltres us traurem el cor i ens el menjarem". Després del missatge, el rebel fa una mossegada al cor i comença a menjar-se'l.

L'Observatori de Drets Humans assegura que l'autor d'aquesta atrocitat és el rebel Abu Sakkar, el líder de les brigades independents Omar al-Farouq, molt esteses a Homs. El representant de l'Observatori, Peter Bouckaert, ha advertit: "La mutilació dels cossos dels enemics és un crim de guerra, però el conflicte s'agreuja si es cau en una retòrica sectària i en la violència."

Tot i això, no s'ha pogut confirmar l'autenticitat de les imatges.
El especialista de la organización de derechos humanos Human Rights Watch Peter Bouckaert admite que el protagonista de la grabación podría ser el opositor Abu Sakkar, de las Brigadas de Farouq, según Press TV. La identidad del rebelde -que ya habría aparecido en otros vídeos- parece ser confirmada también por fuentes militares de la ciudad de Homs.

Texto completo en: http://actualidad.rt.com/actualidad/view/94364siriarebeldecorazon-solda
Anar al contingut