Un projecte sobre els beneficis de consumir arròs integral cultivat a l'Ebre obté la XIII Beca d'Investigació 'Pepita Martí de Duran

Tortosa.- El projecte 'Aportació mineral de l'arròs integral cultivat a les Terres de l'Ebre. Beneficis del seu consum' ha obtingut la XIII Beca d'Investigació 'Pepita Martí de Duran' que atorga la Fundació Privada Duran & Martí de Tortosa. La beca consisteix en un ajut de 3.000 euros per dur a terme el projecte en el termini d'un any, i en la posterior publicació dels resultats de la recerca a càrrec de la Fundació.
Un projecte sobre els beneficis de consumir arròs integral cultivat a l'Ebre obté la XIII Beca d'Investigació 'Pepita Martí de Duran

Un projecte sobre els beneficis de consumir arròs integral cultivat a l'Ebre obté la XIII Beca d'Investigació 'Pepita Martí de Duran

Tortosa.- El projecte 'Aportació mineral de l'arròs integral cultivat a les Terres de l'Ebre. Beneficis del seu consum' ha obtingut la XIII Beca d'Investigació 'Pepita Martí de Duran' que atorga la Fundació Privada Duran & Martí de Tortosa. La beca consisteix en un ajut de 3.000 euros per dur a terme el projecte en el termini d'un any, i en la posterior publicació dels resultats de la recerca a càrrec de la Fundació.