Ginebra

Un professor de primària confessa a Suïssa la violació de disset menors

Un professor de primària detingut des de principis d'agost per actes de pedofília ha confessat haver comès almenys disset abusos sexuals contra menors des del 1989 fins a molt recentment. La policia cantonal de Berna ha informat que es tracta d'un docent que treballava en una escola de la localitat de Pery i que ha reconegut haver abusat de nois d'entre 12 i 16 anys, molts d'ells exalumnes seus. Segons les dades proporcionades per la policia, el presumpte pedòfil, de 41 anys, hauria comès els abusos quan els nois ja no es trobaven sota la seva responsabilitat, quan ja havien canviat d'escola.

Actualitzat

La detenció d'un professor de Pery, a Berna, es va fer a inicis d'agost després que ell mateix es va presentar a la policia reconeixent haver abusat d'un nen de dotze anys entre finals del 2004 i inicis del 2005. Aquella víctima, però, no havia estat mai alumne seu ni residia al mateix cantó. Posteriorment, l'home, que segons la policia col·labora activament en les investigacions, va acabar confessant que va cometre almenys disset abusos similars entre el 1989 i fins a l'actualitat. Segons sembla, aquestes víctimes haurien passat per les seves aules, durant cinquè i sisè de primària, però en el moment dels abusos ja no es trobaven sota la seva tutela a l'escola o directament havien canviat de centre.

Totes les víctimes implicades en el cas estan declarant davant dels investigadors, que han assenyalat que mantindran en tot moment la discreció necessària per protegir-les.

Aquest cas d'abusos sexuals a menors se suma a la recent revelació de la violació d'una nena de cinc anys per part de dos menors d'onze i tretze anys a la petita població de Rhazuns, al cantó dels Grisons, a l'est del país.

Anar al contingut