Fitxa tècnica de la riquesa del príncep saudita, segons "Forbes".
"Forbes" ha reaccionat amb sorpresa.
Londres

Un príncep saudita presenta una demanda contra "Forbes" per subestimar la seva fortuna

El príncep saudita Alwaleed bin Talal considera que la publicació nord-americana l'ha "injuriat" en publicar que té 9.600 milions de dòlars menys dels que assegura tenir realment.

RedaccióActualitzat
El príncep saudita Alwaleed bin Talal, un dels homes més rics del món, ha presentat una demanda per injúries contra la revista nord-americana "Forbes", en considerar que s'ha subestimat la seva fortuna en 9.600 milions de dòlars (7.238 milions d'euros), segons publica en un article el diari "The Guardian".

El març passat, la publicació va situar el príncep en el lloc 26 de la llista de persones més riques del món, amb una fortuna de 20.000 milions de dòlars (15.080 milions d'euros). Però el príncep saudita, amb participacions a nombroses empreses, ha insistit que el valor del seu patrimoni es situa al voltant dels 30.000 milions de dòlars (22.620 milions d'euros).

Alwaleed ha presentat al Tribunal Superior de Justícia de Londres una demanda per difamació contra el director de la revista, Randall Lane, i dos periodistes, segons uns documents legals als quals el rotatiu "The Guardian" ha tingut accés. Segons la mateixa publicació, el príncep saudita és conegut pel seu extravagant estil de vida i fins i tot té un tron d'or instal·lat al centre del seu avió privat Boeing 747, qualificat de "palau volador".

En resposta a la mesura legal, el diari britànic informa que "Forbes" ha manifestat la seva sorpresa per la decisió del príncep.
Anar al contingut