Entrada de la presó del Puig de les Basses de Figueres (ACN)
Entrada de la presó del Puig de les Basses de Figueres (ACN)
Blanes

Un pres de Figueres aprofita una sortida de prova a Blanes per fugar-se

El fugat, intern de la presó del Puig de les Basses, anava acompanyat per una psicòloga i una treballadora social per valorar si li concedien permisos per visitar la família

RedaccióActualitzat

Un intern de la presó del Puig de les Basses, a Figueres, que estava fent una sortida programada a Blanes, a la Selva, s'ha escapat, segons han confirmat fonts de la justícia a Catalunya Ràdio.

Aquestes mateixes fonts han explicat que l'intern, un reincident condemnat per diversos robatoris, anava acompanyat per una treballadora social i una psicòloga en el moment en què han passat els fets.

Estaven fent una sortida de prova per acabar de determinar si li concedien permisos per visitar la família. Els Mossos d'Esquadra ja l'estan buscant.

Aquest dijous, visita institucional del conseller Mundó

Aquesta fuga gairebé ha coincidit en el temps amb la visita que aquest dijous farà a la presó del Puig de les Basses el conseller de Justícia, Carles Mundó, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

En aquesta visita està previst que el conseller Mundó expliqui el projecte que hi ha per generalitzar l'ús de videoconferències en els diferents àmbits del sistema penitenciari català.

Anar al contingut