Sant Esteve Sesrovires

Un pres agredeix sis funcionaris a Can Brians, dos d'ells amb fulles d'afaitar

Agressió al Centre Penitenciari Brians. Un intern ha agredit dos funcionaris amb una fulla d'afaitar i els ha provocat ferides a la cara. Els fets van passar aquest dimecres al vespre i la situació va quedar controlada en pocs minuts. Amb tot, mentre es reduïa l'intern, quatre funcionaris van rebre diversos cops i tenen contusions al cos. Els funcionaris ferits els van atendre a l'Hospital de Bellvitge, d'on els van donar d'alta poc després.

Actualitzat

El pres va entrar aquest dimecres al vespre en un despatx del mòdul dos del centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires i va agredir amb fulles d'afaitar els dos funcionaris, que tenen talls a la cara. Les fulles les va obtenir després de desmuntar una maquineta d'afaitar d'un sol ús i enganxar-se-les als palmells de la mà amb esparadrap.

En el moment de reduir l'intern, van quedar ferits quatre funcionaris més. Un d'ells es va trencar el canell, un altre el peu i la resta van rebre contusions al cos. L'incident, però, es va resoldre en pocs minuts i no va alterar l'ordre en cap altra dependència de la presó.

Després de l'atac, els funcionaris van ser atesos a l'Hospital de Bellvitge, i van ser donats d'alta poc després.

El mòdul 2 és d'interns problemàtics i amb presos amb més d'una condemna. Precisament, el pres tenia antecedents perquè va clavar una forquilla a dos funcionaris de la presó de Ponent, on complia pena per un delicte de robatori. Ja fa quatre anys que el pres és entre reixes.

Anar al contingut