Un pregó amb regust culinari dels germans Roca dóna el tret de sortida a les Fires de Girona 2009

Girona (ACN).- Els germans Joan, Josep i Jordi Roca, de l'afamat restaurant gironí el Celler de Can Roca, han estat els encarregats de donar el tret de sortida aquest divendres al vespre de les Fires de Girona 2009. A través d'un pregó amb indubtable regust culinari, els tres germans han homenatjat a la Girona Gastronòmica, i en especial a l'Escola d'Hostaleria, tot recordant la importància dels cincs sentits tant en la vida com en els fogons. 'Que no s'apoderi de vosaltres la nostàlgia de les tardors de Girona. Que no falti la joia, la festa i l'eufòria. És el moment de matar tot el que és gras! Ja ens ajudarà la Girocleta a cuidar la silueta i establir la dieta!', ha exclamat amb ironia el sommelier Josep Roca.
Un pregó amb regust culinari dels germans Roca dóna el tret de sortida a les Fires de Girona 2009

Un pregó amb regust culinari dels germans Roca dóna el tret de sortida a les Fires de Girona 2009

Girona (ACN).- Els germans Joan, Josep i Jordi Roca, de l'afamat restaurant gironí el Celler de Can Roca, han estat els encarregats de donar el tret de sortida aquest divendres al vespre de les Fires de Girona 2009. A través d'un pregó amb indubtable regust culinari, els tres germans han homenatjat a la Girona Gastronòmica, i en especial a l'Escola d'Hostaleria, tot recordant la importància dels cincs sentits tant en la vida com en els fogons. 'Que no s'apoderi de vosaltres la nostàlgia de les tardors de Girona. Que no falti la joia, la festa i l'eufòria. És el moment de matar tot el que és gras! Ja ens ajudarà la Girocleta a cuidar la silueta i establir la dieta!', ha exclamat amb ironia el sommelier Josep Roca.