S'ha muntat un fort dispositiu per buscar els desapareguts. (Foto: EFE)
S'ha muntat un fort dispositiu per buscar els desapareguts. (Foto: EFE)
Galícia

Un policia mort i dos més desapareguts en intentar salvar un estudiant Erasmus que ha caigut al mar a la Corunya

Un fort dispositiu de salvament busca des d'aquest matí tres persones desaparegudes a la platja d'Orzán, a la Corunya. Una quarta persona que també estava desapareguda l'han trobat morta a l'aigua. Els afectats són un jove i tres policies nacionals. Segons sembla, el jove s'ha tirat a l'aigua a quarts de sis de la matinada i a causa del mal estat del mar i del fort onatge, després no n'ha pogut sortit. Els tres policies han anat a auxiliar-lo però després també han tingut problemes per sortir. De moment, només s'ha pogut trobar el cos sense vida d'un dels policies.

RedaccióActualitzat
Un agent de policia ha mort i dos companys seus estan desapareguts després d'intentar salvar un jove eslovè, que aquest divendres a la matinada s'ha llançat a l'aigua a la platja d'Orzán, a la Corunya, a qui també estan buscant els serveis de rescat. Un ampli dispositiu de Salvament rastreja el mar des d'aleshores en condicions molt adverses, amb onades de quatre i cinc metres.

Segons les primeres investigacions, el succés s'ha produït quan un grup d'alumnes amb beca Erasmus han anat a la platja després d'una nit de festa. Pel que sembla, un jove eslovac ha estat arrossegat per un cop de mar, tot i que un dels seus amics ha intentat ajudar-lo.

Dos policies nacionals de paisà, que eren a la zona, han intentat socórrer el jove, però han estat arrossegats pel mar. Finalment, un tercer agent, pertanyent a una patrulla Z i uniformat, també s'ha introduït a l'aigua per intentar auxiliar els seus companys, però també ha estat engolit. A les nou del matí s'ha localitzat el cadàver d'un dels policies.

En l'operatiu de recerca hi treballen quatre helicòpters i set embarcacions amb suport des de terra.
Anar al contingut