Palma de Cervelló

Un policia local mor d'un infart esperant una ambulància davant un consultori tancat

Un agent de policia local de la Palma de Cervelló ha mort aquest dimecres mentre esperava una ambulància davant del centre mèdic de la població, tancat per horari d'estiu. La víctima, que estava fora de servei, es va començar a trobar malament a dos quarts d'onze i uns amics van trucar al 061 i el van portar al Centre d'Atenció Primària de la localitat perquè és una base on hi ha una ambulància per portar els malalts a centres d'altres poblacions, conscients que el centre estaria tancat. El policia ha mort abans que arribés l'ambulància d'emergència, que estava fent un altre servei.

Actualitzat
Quan ha arribat l'equip sanitari d'urgències ha intentat reanimar la víctima sense èxit durant més de mitja hora. L'agent, de 46 anys, era el membre més veterà del cos de la Policia Local de la Palma de Cervelló.

Durant l'estiu, el CAP de la Palma de Cervelló, com molts d'altres a Catalunya, tanca alguns matins i fa un horari especial, redistribuint els efectius i traslladant part del servei a Corbera.

Alguns veïns ja comencen a qüestionar el sistema d'obertura alternativa d'ambulatoris entre petites poblacions veïnes. Tot i així, l'ambulatori ha assenyalat que l'horari d'atenció al públic està penjat a la porta, on consta que els dimecres només obre a la tarda, de manera que no es pot fer càrrec del que passava al matí.

Des del Servei d'Emergències i des del mateix ambulatori adverteixen que, en casos greus, el millor és avisar immediatament el 112 o el 061 i no traslladar el malalt a cap centre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut