Un cotxe de policia a l'aeroport de Flint, a Michigan, aquest dimecres
Un cotxe de policia a l'aeroport de Flint, a Michigan, aquest dimecres
Flint

Un policia ferit en un atac en un aeroport de Michigan

L'FBI investiga els fets com un "acte de terrorisme"

Actualitzat

Un policia ha resultat ferit greu en un atac a l'aeroport Bishop International de Flint, a Michigan. Al voltant de tres quarts de deu, hora local, un home ha apunyalat l'agent a la segona planta de la terminal principal de l'aeroport. L'FBI està investigant els fets com un "acte de terrorisme". Cap passatger ha resultat ferit, però l'aeroport s'ha evacuat i ha continuat tancat durant bona part d'aquest dimecres.

La policia ha detingut com a presumpte autor de l'apunyalament un ciutadà canadenc de 50 anys, Amor Ftouhi, que també ha resultat ferit. L'agent especial de l'FBI David Gelios, encarregat d'investigar l'atac, ha subratllat que Ftouhi va entrar als Estats Units el 16 de juny passat.

Policies testimonis dels fets han assegurat que el sospitós ha atacat l'agent amb un "ganivet llarg" cridant "Al·là és gran". A continuació, ha exclamat: "Heu matat gent a Síria, l'Iraq i l'Afganistan i tots morirem".

L'agent ferit ha estat traslladat a l'hospital i, en un missatge a Twitter, el governador de Michigan ha demanat als ciutadans que resin per ell:

 

 

 

Anar al contingut