París

Un policia en estat crític i més de 120 detinguts en les protestes contra la reforma laboral a França

Segons el govern francès, s'han fet 124 detencions i hi ha 24 policies o gendarmes ferits

RedaccióActualitzat

Un policia està en estat crític i més de 120 persones han quedat detingudes arran dels aldarulls posteriors a la manifestació contra la reforma laboral que hi ha hagut a França. Segons el govern francès, s'han fet 124 detencions a tot el país. I hi ha 24 policies o gendarmes ferits, dels quals tres ho estan de gravetat i, un d'ells, crític. També hi ha manifestants ferits, però no se sap quants. 

Les batusses entre policia i manifestants han passat després d'una marxa multitudinària a París. De fet, han estat centenars de milers de persones les que han protestat als carrers de tot el país. Tot i que hi hagut menys manifestants que en les altres tres jornades de protesta, els incidents posteriors han estat més greus.

La policia ha fet càrregues i ha llançat gasos lacrimògens contra els manifestants, alguns dels quals encaputxats, que els tiraven objectes. El ministre de l'Interior ha condemnat la violència i ha exigit als organitzadors de les manifestacions que també ho facin i admetin que els agents no són responsables d'aquesta violència. 

Una cinquantena de les detencions s'han fet a Marsella, on centenars de manifestants han intentat entrar a l'estació del TGV.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut