Illueca

Un poble de Saragossa estudia posar "Chiki Chiki" a un carrer

Proposta sens dubte sorprenent, la que ha fet el regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Illueca, a Saragossa. Rubén Redondo, de la Chunta Aragonesista (CHA), ha suggerit que el carrer del General Franco passi a dir-se carrer del "Chiki Chiki". Aquest és el títol de la cançó amb què Rodolfo Chikilicuatre participarà a Eurovisió representant Espanya. En la mateixa moció, la CHA ha proposat també canviar el nom de la plaça Primo de Rivera per la del grup musical Héroes del Silencio i dedicar un carreró sense nom al conjunt Violadores del Verso.

Actualitzat
Ruben Redondo destaca que aquesta moció era una "manera divertida" de protestar pels noms d'aquests carrers del municipi. Denuncia que després de sortir per televisió i explicar la proposta, va rebre amenaces i insults.

Perquè el carrer General Franco passi a dir-se del "Chiki Chiki" es necessita el suport d'altres 4 regidors de l'Ajuntament d'Illueca. Si la iniciativa prospera, l'Ajuntament convidarà Rodolfo Chikilicuatre a inaugurar la placa amb el títol del tema que cantarà a Eurovisió.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut