Banyeres del Penedès

Un petit terratrèmol de 2,7 graus a l'escala de Richter es fa notar a Banyeres del Penedès

Aquest dijous a la tarda s'ha registrat un moviment sísmic amb una magnitud de 2,7 graus a l'escala de Richter al Penedès. Concretament, l'Institut Geològic de Catalunya informa que el petit terratrèmol s'ha detectat a les 16.52 hores i el seu epicentre s'ha situat a la localitat de Banyeres del Penedès. Diversos veïns han notat el moviment perquè han sentit que el terra vibrava.

Actualitzat
L'alcalde de Banyeres del Penedès, Josep Maria Abril, ha explicat que el terratrèmol ha estat "feble" i una "simple anècdota" i ha dit que ha generat una tremolor a terra similar al moviment del metro durant pocs segons.
 
"Estava a casa i m'ha semblat que a la pedrera del costat de casa estaven fent petites explosions o alguna reestructuració", ha afirmat l'alcalde. Abril ha dit que hi ha gent que ha sentit el sisme i d'altres que no i que ningú ha comunicat cap dany personal ni material. "Ni tan sols s'ha trencat cap vidre", ha comentat l'alcalde, que ha afegit que és el primer terratrèmol que recorda al municipi.
Anar al contingut