El foc ha provocat una columna de fum.
El foc ha provocat una columna de fum. (Foto: Sergio Barreda Coy @sergiobarreda)
Madrid

Un petit incendi al terrat obliga a desallotjar una estona la seu del Ministeri de Defensa espanyol

El foc havia començat poc abans de les 9 del matí en una torre de climatització del terrat de l'edifici, situat al passeig de la Castellana de Madrid

RedaccióActualitzat

Torna la normalitat a la seu del Ministeri de Defensa. Els treballadors desallotjats de tres plantes de l'edifici per un petit incendi ja han tornat a la feina. El foc s'ha originat en una torre de climatització. Els Bombers han extingit l'incendi, que havia provocat una columna de fum visible des de diferents punts del centre de Madrid.

L'incendi ha començat en la vuitena planta de l'edifici, situat al passeig de la Castellana, poc abans de les nou del matí, quan el ministeri ja estava en plena activitat. Tot i que el foc estava molt localitzat, les tres últimes plantes han estat desallotjades per precaució. A la resta de l'edifici, els treballadors han continuat amb la seva feina habitual.

Segons el Departament de Defensa, el foc s'ha originat quan s'estaven substituint les torres de climatització. En poc més d'una hora, els Bombers han pogut controlar i extingir les flames, i els empleats han tornat al seu lloc de treball. No hi ha hagut ferits.

 

 

Anar al contingut