Una embarcació de Salvament Marítim mobilitzada en la recerca de l'ultralleuger.
Una embarcació de Salvament Marítim mobilitzada en la recerca de l'ultralleuger.
Roses

Un pesquer de Roses troba restes que podrien ser de l'ultralleuger desaparegut a Pals

La xarxa de l'embarcació ha atrapat una estructura d'un avio petit que, a causa del pes, ha tornat a caure a l'aigua i s'ha enfonsat. El pescador, però, n'ha pogut atrapar un tros, de color vermell. La troballa ha tingut lloc quan la barca pescava prop del cap Norfeu, a 0,7 milles de la costa.

RedaccióActualitzat

Un pesquer de Roses ha arrossegat restes que podrien pertànyer a l'ultralleuger desaparegut el 22 de desembre a Pals. La xarxa de l'embarcació ha atrapat una estructura d'un avio petit que, a causa del pes, ha tornat a caure a l'aigua i s'ha enfonsat. El pescador, però, n'ha pogut atrapar un tros, de color vermell. La troballa ha tingut lloc quan la barca pescava prop del cap Norfeu, a 0,7 milles de la costa.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil investiguen si les restes corresponen a l'aparell, on anaven la instructora, un veí de Torroella de Montgrí de 48 anys, i l'alumne, un veí de Barcelona, de 44. Si es confirma que es tracta d'una part de l'ultralleuger sinistrat, els submarinistes de la Guàrdia Civil s'endinsaran al mar a gran profunditat.

Els equips d'emergències van buscar els desapareguts, sense èxit, durant vuit dies, sobretot a l'entorn de les illes Medes i entre l'Escala i Palafrugell, on se'ls va ubicar per última vegada. Un cop finalitzada la recerca activa, la família de l'alumne va contractar un helicòpter amb un radar detector de metalls que va centrar la recerca més al sud d'on hauria aparegut l'aparell.

Anar al contingut