Les jugadores del Lloretenc i de l'Atlètic Masnou es van asseure a la gespa en senyal de protesta per la suspensió del partit que les enfrontava per un error organitzatiu (@atleticmasnou)
Futbol femení

Un partit de futbol femení se suspèn per un error organitzatiu i es veu esquitxat per una polèmica masclista

Segons les jugadores de l'equip visitant, un grup de veterans van forçar la suspensió del partit irrompent en el terreny de joc amb insults masclistes

Actualitzat

Un error organitzatiu va provocar que el partit de la Segona Catalana de futbol femení entre el Lloretenc i l'Atlètic Masnou estigués previst per les 15.30 de dissabte passat i, a les 16.00, tan sols mitja hora després, els veterans de l'equip local havien de jugar en el mateix terreny de joc el partit contra el Caldes d'Aigües Bones. El conflicte es va resoldre amb la interrupció del partit de futbol femení.

Diverses jugadores de l'equip visitant denuncien en un comunicat que els veterans van irrompre en el camp propinant insults masclistes del tipus "Aneu a fer ballet" o " Aneu-vos-en a la cuina". Com a reacció, les noies es van asseure a la gespa en senyal de protesta. Finalment, alguns dels veterans van conversar amb les jugadores per desmarcar-se dels comentaris dels seus companys i les noies van acabar marxant: "Hem sortit del terreny de joc, però ens n'anem del camp molt sorpreses i tristes pel tracte que hem rebut".

La directiva del Lloretenc desmenteix que els veterans insultessin i fessin fora les jugadores de la gespa i atribueix tot plegat a una mala planificació dels seus recursos, mentre que els màxims responsables de l'Atlètic Masnou donen total suport a la versió dels fets de les seves jugadores.

Anar al contingut