David Bote, alcalde de Mataró (ACN)
David Bote, alcalde de Mataró (ACN)
Mataró

Un oncle de l'alcalde de Mataró està al darrere del negoci dels macroprostíbuls

L'alcalde, el socialista David Bote, censura la implicació del seu parent en aquesta feina i manté el seu compromís d'evitar que el macroprostíbul s'instal·li a Mataró

RedaccióActualitzat

Un oncle de l'alcalde de Mataró té interessos econòmics en els macroprostíbuls que des del 2010 intenten instal·lar-se a la capital del Maresme. Així ho ha reconegut el mateix alcalde, el socialista David Bote, a través d'una declaració firmada en què deplora la implicació del seu familiar en aquest negoci i es referma en la lluita contra els bordells i contra la prostitució, com a ciutadà i com a alcalde.

En la declaració, adreçada al secretari municipal, Bote afirma que la implicació del seu oncle en aquest negoci no afectarà el seu compromís per lluitar contra la instal·lació de dos grans bordells al polígon Les Hortes fins on li permeti la llei.

Fa pocs dies el Tribunal Suprem va anul·lar l'ordenança aprovada per l'Ajuntament que impedia l'obertura dels dos macroprostíbuls, amb més de 2.000 metres quadrats i una vuitantena d'habitacions. El consistori mataroní ja treballa en la modificació de l'ordenança per intentar frenar el projecte.

Segons ha pogut saber l'Agència Catalana de Notícies, el familiar de l'alcalde implicat en el negoci dels bordells té una empresa a Mataró dedicada al muntatge d'equips de so i il·luminació, la producció de grans esdeveniments i la representació d'artistes, entre d'altres. A més, fonts pròximes al seu entorn expliquen que aquesta persona també era assessor del promotor dels prostíbuls.

David Bote assegura en la seva declaració: "Que ningú dubti que faré tot el que estigui a les meves mans per defensar els interessos municipals i dels i les ciutadanes de Mataró. Hi ha negocis i negociants que no són benvinguts a la nostra ciutat."

Anar al contingut