L'Índia

Un oficinista indi recrea "Slumdog millionaire" a la vida real i guanya un milió de dòlars en un concurs televisiu

Ni en el millor dels seus somnis Sushil Kumar es podia imaginar que viuria la història de la pel·lícula "Slumdog millionaire" i guanyaria un milió de dòlars en un concurs televisiu.

RedaccióActualitzat
Segons informa "The Times of India", aquest humil operador d'una institució financera, que guanya 120 dòlars al mes, s'ha endut un milió de dòlars en la versió índia del concurs "Qui vol ser milionari?"







"No puc explicar la bellesa del moment en paraules" ha dit en saber la notícia. "Tot ha estat tan surrealista i increïble que m'he hagut de tirar un got d'aigua sencer a sobre".

Com que el programa estava gravat, el resultat ja se sabia i tot el país n'estava pendent, sobretot a Motihari, la seva ciutat de l'est del país, en un dels estats més pobres de l'Índia. Els seus pares no s'ho podien creure. La gran intriga era saber la pregunta del milió: quina potència colonial va deixar l'Índia quan va vendre les illes Nicobar als britànics el 1868? La resposta era Dinamarca.

Fins ara, Kumar mirava el popular concurs a casa dels veïns perquè no tenia televisió. El flamant milionari és del districte de Motihari de Bihar i viu amb els seus pares i quatre germans en un apartament de lloguer des que la família va perdre casa seva per impagament de la hipoteca.

Sembla que Kumar es va presentar perquè necessitava diners per arreglar casa seva. Ara la podrà fer nova, es comprarà un televisor i anirà a Nova Delhi per preparar-se per les oposicions a funcionari.

Cap concursant havia aconseguit guanyar el milió de dòlars que ofereix el concurs Kaun Banega Crorepati 5. Però ja se sap que, de vegades, la realitat supera la ficció.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut