Un comboi del metro de Madrid (Reuters)
Un comboi del metro de Madrid (Reuters)
Madrid

Un nen de 13 anys perd les dues cames en caure a les vies del metro de Madrid

Havia pujat a l'espai que hi ha entre l'acoblament de dos vagons, cosa que està totalment prohibida

RedaccióActualitzat

El nen, de 13 anys, va arribar a l'andana quan el comboi ja havia tancat les portes i va pujar a l'espai que hi ha entre dos vagons quan el vehicle ja estava en marxa. Al cap d'uns 30 metres va caure a la via i el tren li va passar per sobre de les cames, que se li van haver d'amputar a l'altura de la tíbia. Sembla que després de l'atropellament va reptar uns metres fins a un conducte de ventilació per evitar que l'atropellés un altre comboi.

Una persona va sentir els crits demanant auxili i va alertar els serveis d'emergència, que el van traslladar a l'hospital en estat conscient.

El conseller delegat del metro de Madrid, Borja Carabante, ha explicat que s'està investigant per què el nen va pujar entre els dos vagons, ja que està "completament prohibit". Ha recordat que el reglament de viatgers "impedeix viatjar entre els acoblaments perquè suposa un gran problema de seguretat".

Els fets van passar aquest diumenge al vespre a prop de l'estació de Sierra de Guadalupe de la línia 1, al districte de Villa de Vallecas.

Anar al contingut