Un nen mor durant una sessió d'hipoteràpia
Lloc del succés a prop l'Escola Municipal d'Hípica La Foixarda (Foto:ACN)
Barcelona

Un nen mor ofegat després de caure d'un cavall a una bassa durant una sessió d'hipoteràpia

Un nen de 10 anys ha mort a Barcelona a l'escola municipal d'hípica de la Foixarda, a Montjuïc. El nen, amb una discapacitat cognitiva, participava en una activitat escolar especial d'hipoteràpia quan ha caigut del cavall i ha anat a parar a una bassa de fora de les instal·lacions esportives. L'han traslladat en estat crític a l'Hospital de Sant Joan de Déu, on ha mort. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir l'incident.

RedaccióActualitzat
Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, els fets han ocorregut cap a tres quarts de dotze del matí, quan el nen ha caigut en una bassa, situada en una zona adjacent a l'escola municipal d'hípica La Foixarda, fora de l'àmbit de la instal·lació esportiva. El menor estava participant en una activitat d'hipoteràpia (la pràctica de muntar a cavall amb finalitats terapèutiques) amb la seva escola d'educació especial.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat quatre ambulàncies a la zona, on han atès el menor, que ha estat traslladat en estat crític fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu, on finalment ha mort ha causa de l'ingestió d'aigua. Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat al lloc dels fets i han obert una investigació per aclarir les causes de l'accident.

Paral·lelament, els serveis socials de l'Ajuntament han activat el pla d'acció logístic social de suport psicològic per atendre la família, els altres alumnes i els professors del centre escolar.
Anar al contingut