El Port de la Selva

Un nen es crema el 40% del cos en un accident de barca al Port de la Selva

Un accident de barca a prop del Port de la Selva ha acabat amb un nen de 13 anys amb cremades en un 40% del cos, que s'ha fet després d'encendre una bengala, i el seu germà, d'11 anys, amb el nas trencat. Els dos menors i els seus pares, de nacionalitat francesa, han sortit a navegar pel cap de Creus. La barca on anaven ha trontollat, probablement a causa de la tramuntana i un cop de mar, i el germà gran ha caigut i s'ha trencat el nas i un pòmul. Mentre els pares l'atenien, el germà petit ha encès una bengala d'emergència per avisar els serveis de rescat, però un altre cop de mar ha fet que es lesionés i es cremés gairebé la meitat del cos.

Actualitzat
Segons fonts de l'Ajuntament del Port de la Selva, el matrimoni i els fills han sortit de la població francesa de Canet Plage per navegar fins al cap de Creus, amb una embarcació de 7,5 metres d'eslora. La tramuntana que bufava fort a la zona, juntament amb un cop de mar, s'apunten com les causes de l'accident.

La família ha arribat pel seu propi peu al Club Nàutic del Port de la Selva, on s'han mobilitzat els serveis mèdics. El nen que s'ha trencat el nas i el pòmul ha estat traslladat a l'Hospital de Figueres, mentre que el germà, que té cremades de segon grau, ha estat evacuat amb helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.
Anar al contingut