Població de Vidreres, a la comarca de la Selva
Població de Vidreres, a la comarca de la Selva

Un nen d'onze anys demana auxili a un empleat d'una gasolinera de Vidreres perquè la seva mare conduïa beguda

Ara, la Generalitat estudiarà el cas i revisarà els permisos que té la mare sobre els seus dos fills, que resideixen en un centre de menors de Girona

Actualitzat

Un nen d'onze anys va fingir que necessitava anar al lavabo d'una gasolinera per advertir que la seva mare conduïa sota els efectes de l'alcohol. Els fets van passar dissabte a la tarda, al pas de la C-35 per Vidreres. Quan la mare es va parar, el nen va demanar a un treballador de la gasolinera que alertés els Mossos d'Esquadra perquè la seva mare anava molt malament i conduïa fent essas.

La dona havia anat a buscar els seus dos fills al centre de menors on resideixen. Quan van arribar els Mossos, la policia va instar la dona a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, i com que s'hi va negar la va detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Després de l'incident, la policia va retornar els dos nens fins al centre del Bon Pastor de Girona. Els Mossos han informat que la mare dels nens, que acumula 26 antecedents, tenia permís per visitar i endur-se els fills del centre, on viuen sota custòdia de la Generalitat. Després de declarar davant del jutge, la dona ha quedat en llibertat.

La mare dels nens té 46 anys i és de nacionalitat espanyola, veïna de Sant Julià de Ramis. Ara, el centre farà un informe del cas i l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència analitzarà si cal revisar el règim de visites de la mare als seus dos fills. La dona ja havia protagonitzat altres episodis violents contra personal del centre de menors.

Anar al contingut