Vacarisses

Un nen de tres anys, oblidat quatre hores en un autocar escolar

Els pares d'un nen de 3 anys han denunciat davant dels Mossos d'Esquadra que el seu fill va ser oblidat dins d'un autocar escolar durant quatre hores. Els fets van passar quan l'infant anava cap al seu col·legi a Vacarisses, al Vallès Occidental. Com cada dia, la mare va portar aquest dimecres el seu fill a la parada de l'autocar escolar. Una monitora el va dur a un seient i li va cordar el cinturó de seguretat. Quan va arribar a la parada del col·legi on havia de baixar, ningú li va descordar i l'infant va continuar el trajecte fins a arribar a les cotxeres, on s'hi va estar quatre hores perquè tampoc ningú es va adonar que era dins el vehicle. Qui se'n va adonar va ser un altre conductor que va pujar a l'autocar per cobrir una altra ruta escolar.

Actualitzat

La mare del nen oblidat, María Luisa Brazo, ha explicat que el seu fill estava molt espantat per la situació en què es trobava, ja que tampoc es podia moure perquè duia el cinturó lligat.

La dona considera inacceptable la cadena d'errors que va fer que la presència del nen passés desapercebuda per tothom, especialment per la monitora i el conductor. També ha criticat que en arribar al col·legi no hi hagi "algú que compari la llista de nens que fan servir aquell dia el transport amb els que surten a cada parada".

María Luisa Brazo ja ha demanat poder canviar el seu fill de centre, el CEIP Font de l'Orpina, situat a la urbanització Can Serra de Vacarisses.

Aquest dijous, 24 hores després de l'oblit, el mateix autocar cobria la ruta però amb dues monitores i no una -la d'ahir no hi era- i a més duien armilles reflectores.

Anar al contingut