Denver

Un nen de 9 anys se suïcida després de patir "bullying" per dir que era gai

La mare assegura que els companys del nen el van animar a suïcidar-se

Actualitzat

Tenia 9 anys i aquest estiu havia explicat a la seva família que era gai. Jamel Myles n'estava tan orgullós d'haver-ho fet que en començar el curs va decidir explicar-ho, també, als companys de classe. Al cap de quatre dies va aparèixer mort a casa seva.

La policia ho està investigant com un suïcidi i la seva mare, Leia Pierce, assegura que ho va fer per l'assetjament a què va ser sotmès per part dels seus companys després de revelar la seva homosexualitat.

 

Ha passat en una escola pública de primària de Denver, a Colorado, els Estats Units. Jamel Myles començava aquest any quart curs.

La mare ha explicat als mitjans de comunicació nord-americans que la filla gran li va explicat que els companys del germà li havien dit que "se suïcidés".

Notícia relacionada: #MeQueer: testimonis de casos d'homofòbia seguint l'estela del #MeToo

També ha dit que quan durant les vacances el nen va dir que era homosexual semblava "molt espantat" i que ella li va dir que encara "l'estimava".

 

El cas ha commocionat Denver, on les autoritats han posat a disposició de l'escola un equip de treballadors socials per atendre els alumnes.

Notícia relacionada: Una víctima de "bullying": "Em va pegar cada dia des de 3r fins a 5è de primària"

La mare d'en Jamel diu que vol que aquest cas serveixi per conscienciar sobre els efectes de la intimidació i l'assetjament.

ARXIVAT A:
Assetjament escolar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut