Un nen de 6 anys mor ofegat en una piscina municipal de Tàrrega

RedaccióActualitzat

Un nen de 6 anys ha mort ofegat en una piscina municipal de Tàrrega aquesta tarda, segons ha confirmat l'Ajuntament de la ciutat en un tuit.

 

 

L'accident ha passat a les piscines de la zona esportiva municipal del Reguer. Els serveis d'emergències han estat alertats de l'incident a les 18.43 hores i fins al lloc s'han desplaçat tres ambulàncies del SEM. Quan els efectius han arribat, el nen ja era fora de l'aigua i no han pogut fer res per salvar-li la vida. L'equip de psicòlegs del SEM s'ha ocupat d'atendre els familiars.

El nen era veí de Tàrrega. L'alcaldessa de la ciutat, Rosa Maria Perelló, en nom del municipi, ha expressat el condol a la família i ha assegurat que tota la ciutat està molt afectada i trasbalsada pels fets.

El consistori ha decretat dos dies de dol oficial i ha suspès els actes de la revetlla de Sant Joan. L'Ajuntament de Tàrrega també insta la policia a investigar els fets per aclarir què ha passat.

 


Els veïns han obert una caixa de solidaritat per ajudar la família a repatriar el cos del menor al seu país d'origen. L'infant tenia nacionalitat espanyola i era d'origen senegalès.

ARXIVAT A:
Menors
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut