Girona

Un nen de 12 anys tenia armes dels Mossos a casa

Segons la policia, són armes d'entrenament que va robar a Girona d'un edifici dels Mossos en desús

RedaccióActualitzat

Fa pocs dies la policia municipal de Girona va saber que un nen de 12 anys tenia objectes que podien procedir d'un robatori. Quan van registrar casa seva, hi van descobrir tot un arsenal d'armes, llargues i curtes, a més de material informàtic i un trepant. Després d'interrogar-lo, el nen els va confessar que ho havia tret d'un edifici que fins fa un any havien fet servir els Mossos d'Esquadra i que estava tancat.

El nen, que havia estat expulsat de l'institut, podria haver forçat l'entrada a l'edifici amb l'ajuda d'altres menors, que possiblement també s'haurien endut objectes a casa. Els Mossos han tret importància a l'incident, dient que eren "armes de joguina" que anaven a ser destruïdes.

Segons fonts de la investigació, però, les armes no són exactament de joguina, sinó d'entrenament, com ara pistoles d'aire comprimit, que es venen a les armeries. L'edifici d'on les va treure, a la carretera de Barcelona, era fins fa un any una seu dels Mossos a Girona, on tenien material els agents dels ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut