Una jove deixa flors al campus universitari de Roseburg, a Oregon, on fa uns dies hi va haver un tiroteig en què van morir deu persones. (Reuters)
Una jove deixa flors al campus universitari de Roseburg, a Oregon, on fa uns dies hi va haver un tiroteig en què van morir deu persones. (Reuters)
Tennessee

Un nen d'11 anys mata d'un tret una nena de 8 a Tennessee en una disputa per un gosset

El nen va disparar amb l'escopeta del seu pare, que era dins un armari que no estava tancat amb clau

RedaccióActualitzat

Nou episodi violent als Estats Units provocat per l'ús d'armes. Un nen d'11 anys ha matat d'un tret al pit una nena de 8 anys a la població de White Pine, a l'estat nord-americà de Tennessee. Segons informen mitjans locals, el menor va disparar contra la nena perquè no li va voler ensenyar la seva mascota, un cadell de gos.

Els fets van passar dissabte, quan el nen va agafar l'escopeta del seu pare, que era dins un armari de casa seva que no estava tancar amb clau, i va disparar a la nena, identificada com a McKayla Dyer. El presumpte agressor, que era veí i company de col·legi de la víctima, ja està internat en un centre de menors, acusat d'un assassinat en primer grau. La mare de la nena morta ha explicat que el nen es burlava constantment de la seva filla: "Vaig haver de parlar amb la directora de l'escola perquè la deixés tranquil·la durant un temps."

Aquest nou cas manté obert el debat sobre l'accés a les armes de foc als Estats Units, que arriba una setmana després del tiroteig al campus de Roseburg, a Oregon, on van morir 10 persones. Avui s'ha sabut que el president del país, Barack Obama, visitarà divendres els familiars de les víctimes.

Anar al contingut