Segona Divisió

Un Nàstic sense pólvora no passa de l'empat sense gols contra el Còrdova al Nou Estadi (0-0)

El Nàstic no ha passat de l'empat sense gols contra el Còrdova al Nou Estadi en un partit amb dues parts ben diferenciades. En la primera, els visitants han dominat i López Silva, en la millor ocasió dels primers 45 minuts, ha estavellat un xut al pal. En la represa, el conjunt de Jorge D'Alessandro ha reaccionat i ha acabat dominant aprofitant que el Còrdova s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Charles. Tot i la superioritat numèrica, els granes han acusat la falta de pólvora i han estat incapaços de desnivellar el resultat inicial, un punt que no permet a l'equip tarragoní sortir de la zona de descens.

Jorge d'Alessandro s'havia marcat com a objectiu sumar dues victòries consecutives abans de les vacances de Nadal per poder sortir de la zona de descens. Però els desitjos del tècnic grana no s'han acabat de cumplir. En el primer dels dos enfrontaments prenadalencs, el Nàstic no ha passat de l'empat a zero al Nou Estadi contra el Còrdova i es veurà condemnat a seguir una jornada més en zona de perill.

En la primera part, els visitants han dominat i han disposat de les millors ocasions per avançar-se en el marcador. Javi Hervás, després d'una errada de Seoane en una cessió cap el porter Rubén, ha rematat fora amb tot a favor per marcar i López Silva, poc després, ha estavellat un xut al pal.

Domini estèril a la represa

Després d'uns primers 45 minuts en què els granes no han arribat amb perill sobre la porteria andalusa, en la represa els homes D'Alessandro han tingut ocasions per trencar l'empat inicial però han acusat la baixa del lesionat Berry Powel.

Amb el Còrdova jugant amb deu per l'expulsió de Charles, els granes s'han abocat a l'atac en busca de la victòria. En el minut 82, Borja Viguera ha desviat al fons de la xarxa un xut d'un company seu però l'àrbitre ha anul·lat el gol correctament perquè es trobava en fora de joc. I quatre minuts després, Alberto ha fet una aturada enorme desviant un cop de cap de Tuni, tot i que la jugada també estava anul·lada per posició antireglamentària del futbolista grana. El marcador, però, no s'ha mogut del 0 a 0 inicial i el Nàstic, amb 13 punts, es manté a quatre de la salvació.