Els bombers han rescatat la nena una hora després, però no li han pogut salvar la vida.
Els bombers han rescatat la nena una hora després, però no li han pogut salvar la vida.
Logronyo

Un nadó mor després que el seu padrastre l'ha llançat presumptament a l'Ebre

Els bombers de Logronyo han rescatat un nadó d'onze mesos del riu Ebre, al pas per aquesta localitat, si bé poques hores després ha mort. Segons les investigacions policials, el padrastre de la criatura la va llançar presumptament al riu després de discutir amb la mare. L'home, de nacionalitat romanesa, es va lliurar després dels fets a la policia local.

Actualitzat
Segons fonts de l'Ajuntament de Logronyo, la parella ha protagonitzat una forta discussió davant de la biblioteca de la ciutat, situada a prop del riu. Durant la baralla, l'home hauria agafat la nena i l'hauria llançat a l'aigua des d'una passarel·la per a vianants que travessa el riu.

Els bombers han rescatat la nena una hora després, però les maniobres de reanimació dels professionals sanitaris no li han pogut salvar la vida.

Pel que fa a la mare de la nena, de 17 anys i també de nacionalitat romanesa, convivia amb el detingut. Després dels fets ha estat localitzada i ha necessitat assistència psicològica, motiu pel qual l'han hagut de traslladar a un centre sanitari.
Anar al contingut