Barcelona

Un motorista es troba en estat crític després d'una topada amb una patrulla dels Mossos

Segon accident en una setmana en què es veu implicada la policia autonòmica. Dimecres va morir un motorista atropellat per un furgó policial i ara s'ha conegut que un altre motorista es troba en "estat crític" després d'estar sis dies en coma arran de la topada diumenge passat, a la confluència dels carrers Marina i Llull de Barcelona, amb una patrulla dels Mossos d'Esquadra que es dirigia a un servei d'urgència. La seva parella va estar ingressada dos dies per cremades de segon grau. La Guàrdia Urbana investiga l'accident i diversos testimonis han relatat que el cotxe anava molt ràpid i sense sirena.

Actualitzat
L'accident va ser diumenge al migdia a la cruïlla dels carrers Marina i Llull. Un vehicle dels Mossos d'Esquadra va topar amb una motocicleta. Els agents van resultar il·lesos, però els ocupants de la moto van rebre la pitjor part. L'acompanyant es recupera de les cremades que es va fer en caure de la moto, mentre que el conductor, Alberto Ormeño, de 27 anys, va ser ingressat a l'Hospital del Mar en estat greu.

Segons un portaveu dels Mossos d'Esquadra, el cotxe circulava amb els llums prioritaris per atendre un servei d'urgència, i no faran declaracions fins a saber el que determini l'atestat de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Les famílies de les víctimes ha recollit fins a vuit testimonis de l'accident que contradiuen la versió dels Mossos i asseguren que el cotxe patrulla anava a gran velocitat i sense sirena. Els familars estan també a l'espera de l'atestat de la Guàrdia Urbana abans de presentar una denúncia contra la policia autonòmica.

El jove accidentat encara és a la unitat de cures intensives, on ha estat sis dies en coma. Aquesta nit ha recuperat la consciència i no necessita respiració assistida. S'espera que d'aquí a una setmana se'l traslladi a planta.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut