Sant Feliu de Llobregat

Un mosso de baixa laboral mata la seva exdona i després se suïcida a Sant Feliu de Llobregat

La parella estava separada i no constava cap denúncia. L'agressor s'ha suïcidat.

RedaccióActualitzat
Segon cas de violència de gènere a Catalunya aquest 2016. Una dona ha mort a mans de la seva exparella a Sant Feliu de Llobregat. L'home, mosso d'esquadra de professió, l'ha atacat i després s'ha suïcidat. Els fets han passat davant la filla de la víctima i de la seva neboda, dues nenes d'entre sis i deu anys, que han sortit al balcó per demanar auxili. Han estat traslladades a comissaria i ateses pels serveis d'atenció psicològica.

Fonts pròximes a la víctima han explicat a TV3 que el 30 de març els Mossos van retirar l'arma a l'agressor, fins que presentés un certificat mèdic acreditant que estava en condicions de portar-la. Per contra, alguns agents dels Mossos asseguren que el crim s'hauria comès amb la seva arma reglamentària. I és que, que tingués l'arma retirada no significa, necessàriament, que l'hagués entregat. Oficialment, els Mossos no confirmen res. El jutge ha decretat secret de sumari.

El presumpte homicida estava, almenys des del 14 de març, de baixa per malaltia mental, tot i que es medicava des de principis d'any. El protocol dels Mossos d'Esquadra estableix que s'ha de retirar l'arma reglamentària a un agent en cas que pateixi una malaltia que li impedeix portar una arma de foc i, en qualsevol cas, sempre que faci més de 30 dies que estigui de baixa laboral.

Fonts pròximes a la víctima han explicat que la parella estava separada i que no constava cap denúncia.

Els fets han consternat Sant Feliu. La víctima era molt coneguda a la població, on la seva família havia regentat un bar durant molts anys. A la 1 del migdia s'ha fet una concentració de rebuig a la plaça de la vila.

Amb aquesta ja són catorze les víctimes de violència de gènere a tot l'estat espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut