L'estat en què ha quedat el cotxe, un micra, on viatjava la víctima mortal de l'accident de Bàscara, aquest 16 de març de 2017. (Horitzont…
L'estat en què ha quedat el cotxe, un micra, on viatjava la víctima mortal de l'accident de Bàscara, aquest 16 de març de 2017. (Horitzontal)

Un mort, un ferit greu i un de lleu en un xoc frontal a l'N-II, a Bàscara

ACN Bàscara.-Una persona morta, una altra ferida greu i una tercera ferida de poca gravetat és el balanç d'un xoc entre quatre turismes i una furgoneta que ha tingut lloc aquest dijous a la nit a la carretera N-II, en terme municipal de Bàscara (Alt Empordà), segons han explicat fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima mortal és el conductor d'un dels turismes, de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Vicenç dels Horts. Els dos ferits han estat traslladats a l'Hospital Trueta de Girona. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de nou al punt quilomètric 738 de la carretera esmentada. Per causes que es desconeixen diversos vehicles han col·lidit frontalment. El xoc ha obligat a tallar la carretera en ambdós sentits entre les 20.52 i les 23.12 hores. Quatre dotacions dels Bombers, sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del SEM han actuat a l'indret de l'accident.

(En aquesta actualització s'ha afegit l'edat, la nacionalitat i el veïnatge de la víctima mortal i s'ha detallat que en l'accident s'hi van veure implicats quatre cotxes i una furgoneta, en comptes de dos automòbils com s'havia informat en un primer moment)

Anar al contingut