Vilafranca del Penedès

Un mort i un ferit greu en xocar un turisme i un camió a l'N-340, a l'altura de Vilafranca del Penedès

Un turisme i un camió han xocat lateralment al quilòmetre 1.211,5 de l'N-340. La passatgera del turisme, una dona de 67 anys, ha mort, mentre que el conductor del camió ha quedat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge.

RedaccióActualitzat

Una dona de 67 anys ha mort en una col·lisió entre un turisme i un camió al quilòmetre 1.211,5 de l'N-340, a l'altura de Vilafranca del  Penedès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident va passar a les 20.27 d'ahir quan, per causes que s'investiguen, els dos vehicles van xocar lateralment. La passatgera del turisme, veïna d'Esplugues de Llobregat, va morir a l'acte, mentre que el conductor va haver de ser evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital de Bellvitge amb ferides greus.

L'N-340 es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa fins a les 21.37, i es va donar pas alternatiu fins a les 23.00, quan la circulació es va normalitzar totalment.

Onze patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Anar al contingut