Imatge dels bombers treballant en el cotxe sinistrat on viatjava la víctima mortal de l'accident de la C-12 a Corbins (Segrià), aquest 19 de ma…
Imatge dels bombers treballant en el cotxe sinistrat on viatjava la víctima mortal de l'accident de la C-12 a Corbins (Segrià), aquest 19 de maig del 2018 (horitzontal)

Un mort i un ferit en un accident amb tres vehicles implicats a la C-12 a Corbins

ACN Corbins.-Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida lleu aquest dissabte a la tarda en un accident amb tres vehicles implicats a la C-12 a Corbins (Segrià). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc per causes que s'estan investigant cap a les set de la tarda. A causa de l'impacte ha perdut la vida una persona i una altra ha resultat ferida de poca gravetat i ha estat evacuada en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Fins al lloc també s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que han hagut d'excarcerar algun dels ocupants dels vehicles i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han desviat el trànsit per l'interior de Corbins.

Anar al contingut