Queixans

Un mort i un ferit en ser atropellats per trens en creuar passos a nivell

Dues persones, un jove i un ancià, han estat envestits aquest diumenge per trens quan intentaven creuar passos a nivell, un a la Cerdanya i l'altre a Hostalric, a la Selva. La víctima de l'accident a Hostalric és un home de 81 anys que ha mort a l'acte. Pel que fa a l'accident de Queixans, un jove de Premià de Mar ha resultat ferit i ha estat ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Actualitzat

En l'accident d'Hostalric, l'home ha estat atropellat per un tren de la línia Barcelona-Portbou a pocs metres de l'estació de Renfe. L'accident ha succeït cap a dos quarts de dotze del migdia, quan l'home ha creuat un pas de vianants de la via fèrria per causes que no se saben. L'ancià no ha tingut temps d'arribar a l'altra banda i el tren l'ha envestit amb un fort impacte que li ha provocat la mort immediata.

Hores abans, a quarts de nou del matí, s'havia produït el primer accident, en el quilòmetre 42,5 de la via entre els municipis gironins de Queixans i Alp. El jove ha travessat l'antic pas a nivell i el comboi l'ha atropellat. El tren feia el recorregut de Ripoll a Puigcerdà. Segons sembla, el noi, de 19 anys i veí de Premià de Mar, intentava rescatar el seu gos, que havia quedat atrapat enmig de la via mentre passejaven. El noi continua ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona amb ferides.

Anar al contingut