Sudanell

Un mort i un ferit a Sudanell després que el propietari d'una casa ha disparat contra un grup d'intrusos encaputxats

Un tiroteig a l'interior d'una casa particular del carrer Sant Jordi de Sudanell, al Segrià, ha acabat amb una persona morta, un ferit greu i un detingut. Els fets han tingut lloc quan quatre encaputxats han entrat a robar a l'interior de la casa mentre els habitants dormien. El propietari s'ha despertat alertat per uns sorolls estranys i ha vist que els assaltants estaven agredint i intentant emmordassar el seu fill, d'uns 20 anys. El veí de Sudanell, que és soci d'un club de tir, ha forcejat amb els encaputxats i els ha disparat. Els Mossos d'Esquadra han pogut detenir un dels assaltants, mentre que un quart ha aconseguit fugir i la policia el busca.

Actualitzat

Els quatre joves, de nacionalitat espanyola, han entrat poc abans de les deu del matí al domicili i han intentat reduir el fill del propietari de la casa. Alertat pel soroll, el propietari, que estava dormint a la planta superior de la casa, ha baixat les escales amb una arma de foc, ja que és soci d'un club de tir. Llavors s'ha produït un intercanvi de trets que s'ha saldat amb dos ferits de gravetat entre els assaltants. Després de ser atesos a la mateixa casa pels serveis mèdics d'emergència, els dos ferits han estat traslladats en ambulància a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on un d'ells ha mort.

Una tercera persona ha estat detinguda al mateix lloc dels fets, mentre que una quarta ha aconseguit fugir abans que arribés la policia autonòmica. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan buscant el quart assaltant.

El delegat de la Generalitat a Lleida, Jaume Gilbert, ha deixat clar que la intenció de les persones que han entrat a l'habitatge era assaltar la casa.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut